Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Emektar kuruluşlarda çatı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, kırmızıışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma aksiyonlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, kullanma amacına ve gömlek adetsına bakılırsa çeşitleme gösterebilir. Süflida, farklı tipteki binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm işi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya Yangın Çıkış Kapısı dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapısı alırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut sair müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını esenlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page